SPONSORS 2014:


Koninklijke SAAN


HotTug
Apotheek Ballintijn

Bakkerij Cor Mühl

Bakkerij P&E Stricker

Streefkerk

Vechten op de Vecht wordt in 2014 mede mogelijk gemaakt door:

EvenLos Evenementen

Schalkse

Pronk Juweel

standcraft

vvv_logo

VS Bouw
Kransstauber

Gastenboek 2009

Dit gastenboek is inmiddels gesloten. Hieronder kunt u nog wel de reacties lezen die we kregen.

Gast: D3 Spieringen

De eerste wedstrijd van het seizoen, de "thuis"race, zit erop. De complimenten aande organisatie, het zat allemaal goed in elkaar . We doen even een kort verslag vande wedstrijd... Bij de inschrijving ontvingen we een tasje met allerlei sponsorgoodies (heb nogpennen en geplette weespermoppen...). Als je eten hebt besteld zit er in dat tasjeook etensbonnen. Dat was meteen de eerste coördinatorles, dat tasje dus heel goedbewaren en met je leven bewaken ! Ook bij de inschrijving moesten de namen van destuurman en alle roeiers ingevuld worden voor, zo bleek bij de start, de omroeperdie alle namen door de microfoon liet galmen . De start was voor ons spannend (welof niet roeiend door de sluis en onder de brug door) maar voor onze coole stuurman was het geen uitdaging. Gewoon luisteren naar de instructies en roeien! Vervolgensstrak de bocht om en met volle kracht vooruit! Langs de kant werden we aangemoedigddoor vrienden, familie en onbekenden (of kennen jullie ze écht allemaal??). Dewedstrijd was best nog pittig en menigeen had daar last van; na het drinken uit defles gooide Yvette haar flesje overboord i.p.v. haar kauwgom. Ook de stuurman hadhet zwaar; hij wilde "een slagtiche kracht!!..... .....maar dan andersom". Wehebben de finish gehaald en de eerste wedstrijd achter ons gelaten. Hierna heeft Yvette nog een keer de wedstrijd met een herenteam geroeid en isdaarvoor in de tent gehuldigd (woordelijk dan want stel je voor dat je op het podiummoet staan...). Bij het kranen hebben we met een aantal de sloepen op de trailersgehezen waarbij Mandy één van de sloepen, geheel onvrijwillig, wel van héél dichtbijheeft gezien... In de tent na de prijsuitreiking was het nog gezellig met bier,wijn en dansen (al dan niet op tafel) en in de kroeg hebben we de rest van deoverheerlijke baksels van Madeleen op zitten peuzelen. Het was een geslaagde dag en op naar de volgende race! Groeten, D3, Spiering II

dinsdag, 21 april 2009

Piet van Beek: Foto's Vechten op de Vecht 2009

Hallo,

Het was een mooie race. Wij hadden dit keer de beschikking over een volgbootje en hebben mooie foto's gemaakt.

Kijk hier: http://www.ekiep9.nl/wedstrijden2009/VechtenOpDeVecht.htm

Groeten,

Piet van Beek Ekiep'9

maandag, 20 april 2009

Sander van VoorPampus: Foto's herenrace 2009

Was een mooie openingsrace, complimenten voor de organisatie!

Foto's van de herenrace hebben we op onze website geplaatst: www.voor-pampus.nl

donderdag, 09 april 2009

Dini, Meid van Staal, Kaag 1: Super

Wij hebben de voor ons supersnelle Vechten op de Vecht race als zeer leuk ervaren. Gelukkig hebben jullie het 'gat'van Leiden op een goed georganiseerde wijze op kunnen vullen. Een niet al te lange race aan het begin van het jaar, is een prima manier om het roeiseizoen mee te starten en weer allemaal bekende (en onbekende) gezichten te zien na een sloeploze winterperiode. Toen het ons niet echt lukte om met auto en trailer achteruit rijdend bij de kraan te komen, zorgden de meiden van de 'crew' ervoor, dat de kraan naar ons toe kwam. Daarna werden we met de watertaxi netjes en snel weer bij de feesttent gebracht. Geweldig. Bedankt voor alles én volgend jaar weer!

woensdag, 08 april 2009

Gast: Pim Organisatie

Geachte organisatie ,

verbazingwekkend, dat jullie op een zo kort termijn, voor de eerste keer een dergelijk succesvol evenement uit het water hebben gestampt. Mijn grootste komplimenten moet ik geven aan ALLEN, die dit hebben mogelijk gemaakt. Het systeem om per dicipline een roeiteam er op te zetten werkt geweldig en komt zeer professioneel over.

De basis voor een succesvolle toekomst van deze race is gelegd en de FSN mag blij zijn als ze deze race opnemen in het jaar programma.

groet, Pim

woensdag, 08 april 2009

Elise: DVD compilatie

Zoals enigen van jullie misschien wel is opgevallen liep er na de race een man rond met videocamera. Hij maakte van diverse momenten een opname en zou dat samenvoegen tot een DVD.

Nu ben ik de stuurvrouw die (na een weddenschap met de 8 heren uit mijn roeiteam) te water is gegaan als aftrap van het nieuwe roeiseizoen en mijn inwijding als stuurvrouw. Mijn vraag is of er iemand is die hier foto's of video van heeft gemaakt. En met name de meneer met de camera die de DVD gaat uitbrengen.... Dan kunnen we het nogeens na kijkenLaughing!!

 Hopenlijk kunnen jullie mij verder helpen.

dinsdag, 07 april 2009

Hans: Heren III, Spiering II

Wat was het leuk, deze start van het sloeproeiseizoen! En wat is Weesp een perfecte locatie! Veel mensen op de been, bij de Kom, de Schalkse en langs de waterkanten. Een spannende race, die voor ons tot een goede tijd leidde.Deze Vechten op de Vecht race is een zeer geslaagd evenement geworden en moet een vast punt worden voor Weesp als aanloop naar de zomer, waarbij het water en de omgeving weer een belangrijke rol gaan spelen. Hulde aan de organisatie die dit leuke initiatief wist uit te bouwen tot een zeer geslaagde, voor herhaling vatbare, happening! Dank aan de steigerbouwers, die op de valreep nog een bijna compleet gerenoveerde steiger in elkaar schroefden! Dank aan alle teams, voor hun strijdlust en sportiviteit en last but not least dank aan de sponsors en vrijwilligers, die dit alles mogelijk maakten!TOP!

maandag, 06 april 2009

Anne Sjoerd

Namens De Heeren XIV hartelijk dank voor het organiseren van de wedstrijd van zaterdag. Alles was goed georganiseerd, een compliment waard in het licht van "de eerste keer"! Hopelijk krijgt dit een jaarlijks vervolg waarbij we graag aanwezig zijn! Met vriendelijke groet! Anne Sjoerd Dikkerboom

maandag, 06 april 2009

Edith

Ik wil jullie, als organisatie, laten weten dat we een super dag hebben gehad zaterdag. Het was heel goed georganiseerd, het ontbrak aan niets, en dan nog een prijs in de wacht slepen is helemaal leuk.

Bedankt voor de sportieve en gezellige dag, volgend jaar zijn we er weer!!!

Groetjes, Edith

(Tante Agaath, Muiden)

maandag, 06 april 2009

Dick: stuurman's ervaring

Een geweldige ervaring als stuur van Heren lll. Ze hebben werkelijk zeer gediciplineerd geroeid en daardoor een goed resultaat neergezet.

Alle hulde voor de organisatie.  Het was perfect geregeld.

 

maandag, 06 april 2009

Ad: Heren 6

Het was inderdaad een heel geslaagde dag.

Alle lof voor de organisatie.

De race, een glunderende v. Amerongen, de tent, de burgemeester, mooie prijzen, en vooral de gezelligheid.

Blij dat wij de sloep nog vol konden krijgen.

Mede dankzij Sven, Yvette en Onno hebben wij een heerlijke race gehad.

maandag, 06 april 2009

Guido Beekmann: Fantastisch

complimenten aan de organisatoren! Erg leuk om op de Vecht met alle teams te roeien.

Grt,

Guido

maandag, 06 april 2009

Niek: Compliment

Een groot compliment voor alle organisatoren van deze wedstrijd. Helemaal top en ook heel erg leuk om te zien dat dit evenement zo mooi past in Weesp. Ik hoop dat de organisatie en de stad Weesp hier een jaarlijks evenement van gaan maken.

maandag, 06 april 2009

Organisatie: Foto's van de wedstrijd 2009

Foto's van de wedstrijd zijn te bekijken bij "beeld en geluid". Als je zelf een webalbum hebt stuur ons een link zodat we de foto's kunnen bundelen op het album van vechten op de vecht. Je kunt ons ook foto's per mail sturen.

zondag, 05 april 2009

Ruud: Hulde

Succes voor de organisatoren van het evenement.   Hulde!!

zondag, 05 april 2009

Mark: foto's?

Zijn er ook ergens fotos te bekijken van de vecht race? Het was een toffe wedstrijd!

zondag, 05 april 2009

Allen geregistreerde gebruikers kunnen een bericht toevoegen. Logt u alstublieft in.

 

Toon Num 
Powered by Phoca Guestbook

Vechten op de Vecht wordt
in 2014 georganiseerd door:

         De Spiering                 H28